Verbind je met ons
Advertentie-
Advertentie-

bedrijven

Juicy Fields: Tussen het tragische en het ongelooflijke is een politiezaak

gepubliceerd

em

Juicy Fields website printscreen vanaf vandaag, 22 juli 2022

Tussen het tragische en het ongelooflijke, dit is hoe de opeenvolging van gebeurtenissen in verband met Juicy Fields in de afgelopen 10 dagen, in een zaak die alleen kan worden opgelost door de politie en de bevoegde autoriteiten. Toen de voorbodes van het einde naar voren kwamen, werden ook verklaringen, documenten en mededelingen van voormalige werknemers openbaar, wat garandeerde dat ze slechts arbeiders waren en dat ze geen aandelen in het bedrijf hadden en niet gekoppeld waren aan de activiteiten ervan. Onder de gewonden zijn al duizenden portemonnees (digitale portemonnees voor cryptocurrencies) geïdentificeerd met de fondsen, miljoenen transacties met kapitaalbewegingen en een fraude waarvan het bedrag nog moet worden vastgesteld. 

Sinds 11 juli ligt Juicy Fields onder vuur, aangezien de tekenen van de stopzetting van de activiteiten de investeerdersgemeenschappen ertoe hebben aangezet om nauwlettend toezicht te houden, zowel naar werknemers die direct contact hadden met deze gemeenschap als naar de digitale portefeuilles die ze zouden hebben. investeringen gedaan door duizenden mensen van over de hele wereld. Beleggers werken onvermoeibaar door om alle informatie te verzamelen die ze kunnen en dat, ondanks de hoeveelheid, hun authenticiteit niet altijd toelaat om een ​​ruwe analyse van de feiten te maken.

Verschillende bedrijven geregistreerd in verschillende landen

Volgens een artikel gepubliceerd door Het financiële land, die een presenteert document met betrekking tot de JuicyFields Group, die verwijst naar de verschillende vertegenwoordigers van de JuicyFields Group (zowel de benoemde vertegenwoordigers als hun uiteindelijke gerechtigden), werd Juicy Fields, voor zover kon worden vastgesteld, verdeeld over verschillende vennootschappen geregistreerd in verschillende landen, zoals :

  • Duitsland (Juicy Grow GmbH, waarvan de directeur in 2021 Viktor Britner was);
  • Zwitserland (JuicyFields AG, sinds 28 de Abril de 2022, beheerd door hertog Stefan Ludwig Graf von Luxburg, prins en hertog Jörg Wolfgang Prinz von Sachsen-Coburg und Gotha Herzog zu Sachsen en Robert Michael Müller, opgericht in 2013 onder de naam “Luxburg Carolath Holding AG”);
  • Holland (Juicy Holdings BV, opgericht eind 2021 eigendom van Juicy Fields AG en met Robert Michael Muller als directeur);
  • en uma vestiging in Portugal (Juicy Holdings BV – Filiaal in Portugal, met een vertegenwoordiger in Madrid, Spanje).

Hoewel de voormalige CEO van Juicy Fields, Alan Glanse, de authenticiteit en waarheidsgetrouwheid van de informatie in het door de Spaanse krant gepresenteerde document heeft geverifieerd, wordt de informatie nog steeds niet als 100% correct beschouwd. Door het document, volgens de Het financiële land, die de paspoorten van de vermeende ondernemers deelt, blijkt dat het bedrijf Juicy Grow GmbH eigendom is van 3 ondernemers met de Russische nationaliteit, 80% van het bedrijf Juicy Fields AG eigendom is van dezelfde drie personen (Paul Bergolts, meerderheidsaandeelhouder van het bedrijf (51%) en vertegenwoordigd door Robert Laibach, zijn Alex Vaimer (24,5%) en Vasily Kadinski (24,5%). Beide bedrijven worden geleid door advocaat Viktor Britner.

Medewerkers in stilte. Verdeeld bedrijf. Facties in oorlog. Geld, zie het niet eens.

Volgens de berichten van verschillende voormalige werknemers van het bedrijf hebben ze nooit een arbeidsrelatie gehad met Juicy Fields, omdat ze alleen werknemers zijn op een freelancen. Veel van deze functionarissen hebben al openbare verklaringen afgelegd over hun persoonlijke situatie, in de overtuiging dat ze worden bedreigd, maar dat ze ook niet weten wat er aan de hand is.

De grootste en meest substantiële hoeveelheid informatie is naar verluidt afkomstig van voormalige CEO's Alan Glanse en Willie van der Merwe. Alan Glanse is sinds praktisch het begin van het project CEO van Juicy Fields, naar verluidt tot eind mei (Volgens de Juicy Fields-nieuwsbrief van 25/05/2022). Op dat moment zou hij in direct contact zijn gekomen met Willie van der Merwe met het oog op het overzetten van de Juicy Fields-richtlijn “map”. Minder duidelijk dan de Juicy Fields-nieuwsbrief was de verandering van CEO bij Juicy Fields, waarbij verschillende versies van het verhaal de ronde deden.

Feit is dat er in mei een vermeende ontmoeting heeft plaatsgevonden die verschillende van de vermeende acteurs in Juicy Fields samenbracht om de overdracht van bevoegdheden aan Willie Van der Merwe af te ronden. Naar verluidt zou Willie van der Merwe op 1 juni officieel toegetreden zijn tot het bedrijf. echter, de zakelijke gegevens spreken deze retoriek tegen en vermelden de datum van indiensttreding van Willie van der Merwe in het management van Juicy Fields AG op 23 juni.

Gedurende meerdere dagen zal Willie van der Merwe investeerders verschillende keren hebben toegesproken en veranderingen meedelen die nodig zouden zijn voor het bedrijf om te voldoen aan de verplichtingen die door de Duitse regelgevende instanties worden opgelegd. BAFIN en Spaans CNVM. De CEO brak met de twijfels dat er iets aan de hand was toen, in een verklaring van 12 juli, verduidelijkte dat er geen probleem was met Juicy Fields, dat alleen wijzigingen aan het platform nodig zouden zijn, die afhankelijk zouden zijn van de acceptatie van vijf leden, niet anticiperend met zo'n verklaring dat de situatie zo snel zou veranderen. Het duurde maar twee dagen voordat alles veranderde.

Op 14 juli, Willie van der Merwe sprak de gemeenschap toe, waarbij hij meedeelde dat hij 42 dagen na zijn indiensttreding bij het bedrijf spijt had van zijn beslissing om het bedrijf te verlaten. In deze verklaring bekritiseert Willie de eigenaren van de bedrijven Juicy Fields AG, waarvan hij CEO was, en Juicy Holdings BV, verwijzend naar de voortdurende inmenging van een niet-geïdentificeerde persoon, die de andere beslissingen van de eigenaren beïnvloedt en beïnvloedt. In deze verklaring beweert de voormalige CEO van het bedrijf mogelijk genoeg materiaal te hebben om toekomstige details van deze zaak voor de rechtbank te bespreken.

Naar verluidt stuurde Willie van der Merwe dagen later naar de gemeenschap een los waar hij enkele opmerkingen maakt over de situatie. Hoewel dit document zou zijn gemaakt door Willie van der Merwe, kon de Cannareporter de authenticiteit ervan niet verifiëren. De inhoud van de verklaring bevat echter verwoestende uitspraken, waarbij Friederich Von Luxburg, naar verluidt de broer van Stefan Graf Von Luxburg (niet-geverifieerd) en manager van het bedrijf Juicy Fields AG, wordt ontmaskerd.

De verklaring luidt: “Hoewel een persoon met de naam Friederich von Luxburg niet op de bedrijfsregistratiedocumenten in Duitsland, Nederland of Zwitserland verscheen, leek hij de stem van de eigenaren te zijn geworden. Hij liet me kort na mijn memo, gedateerd 5 juni 2022, weten dat de eigenaren mijn voorstellen voor deze wijzigingen hadden afgewezen en dat hij al bezig zou zijn met een bedrijfsprospectus.”

CannaReporter verwees Willie van der Merwe met vragen, die op het moment van publicatie van dit artikel nog niet beantwoord waren. Tegen CannaReporter zeiden enkele Juicy Fields-medewerkers dat ze geen commentaar wilden geven op de gebeurtenissen en beweerden dat ze geen informatie over het bedrijf hadden, omdat ze het nieuws via de bestaande Telegram-groepen ontvingen. De werknemers beweren voor het grootste deel dat ze niet tot het personeel behoorden of enige deelneming in het bedrijf hadden, wat wordt bevestigd in het licht van de tot dusver verkregen documentatie.

een politiezaak

De investeerdersgemeenschappen, hoewel ze hun klachten bij de bevoegde autoriteiten indienen en hun rapporten en documentatie bezorgen, verzuimen niet om informatie te zoeken en contact op te nemen met iedereen die deze heeft. Maar achter de schermen, bij de verschillende spelers in het bedrijf, lijkt hetzelfde te gebeuren. Een pagina genaamd "Juicy Fields-feiten", zou zijn ontstaan ​​uit de hand van verschillende leden en medewerkers van het bedrijf JuicyFields AG (Dr Robert Müller, Stefan Graf von Luxburg, Thomas Stieger, Birgit-Elisabeth Neumann).

O eerste aankondiging, naar verluidt geschreven door Robert Michael Muller, identificeert verschillende van de deelnemers aan de bedrijven waaruit Juicy Fields bestaat, evenals enkele documenten met betrekking tot de registratie van deze bedrijven, evenals werknemers van de banken waar Juicy Fields openstaande bankrekeningen zou hebben. O tweede verklaring van deze groep, ondertekend door Birgit-Elisabeth Neumann (die volgens de verklaring sinds medio juni optreedt als adviseur in het kader van BAFIN's onderzoeken naar Juicy Holdings BV), stelt dat de eigenaren en exploitanten van de sappige velden. io-platform (Paul Bergolts, Robert Laibach, Alex Vaimer, Vasily Kadinski, Alan Glanse, Erika Misela) werd verschillende keren gevraagd om informatie te verstrekken en rekening te houden met de BAFIN-regelgeving.

O derde aankondiging van deze groep daarentegen vertelt een ontmoeting tussen Robert Muller, Birgit-Elisabeth Neumann en Thomas Stieger, waar zij de vervalsing van documenten en het openen van een rekening bij de ISX Financial bank op Cyprus aan de kaak stellen. De auteurs van het document verklaren dat deze rekening is geopend door middel van documenten waarvan de handtekening is vervalst. In deze verklaring wordt een vermeende e-mail van advocaat Robert Laibach gedeeld, wiens afzender een persoon genaamd Alex zou zijn, waar de FidurHone. Gesprekken worden ook gedeeld in een Telegram-groep waar Alex Vaimer de gebroeders Luxburg zou beschuldigen van het verdwijnen van bedrijfsfondsen. (Laatste pagina's van de derde aankondiging).

Echter, na de publicatie van vierde verklaring (die nu Friedrich Graf von Luxburg omvat, niet Robert Muller), waar naar verluidt de groep en de bedrijven JuicyFields AG en Juicy Holdings BV zeggen dat ze geen wijzigingen aanbrengen in de van de van JuicyFields (www.juicyfields.io), en hebben er ook geen toegang toe.

Op de website verschenen in de loop van de dag nieuwe updates, met enkele te publiceren documenten met betrekking tot de Duitse financiële toezichthouder, voorafgegaan door de volgende tekst: "Beste Graf-supporters en de rest van het Luxburg-team, aangezien ze beweren niets gemeen te hebben met JuicyFields en u blijven bedriegen, zouden we graag hun versie horen van wat er is gebeurd met de gebruikersfondsen die werden via USDT naar Graf gestuurd", met aan het einde een oproep aan Graf von Luxburg "Graf, stop met slecht doen alsjeblieft, we worden pissig en vooral onze jongens met zwarte kappen." Geen van de gebroeders Graf von Luxburg heeft commentaar geleverd op deze situatie.

De website heeft ook een paragraaf waarin wordt verwezen naar Fiburhone (die voorkomt in de vermeende telegramberichten tussen Robert Laibach en "Alex"), bewerend dat Graf von Luxburg miljoenen USDT ontduikt (Willie van der Merwe had al gewaarschuwd voor de door Graf von Luxburg geëiste bedragen met betrekking tot de door Bafin geëiste financiële prospectussen, die volgens hem nooit verschenen). Op de Juicy Fields-website staat: "Als het gaat om het verplaatsen van grote hoeveelheden fondsen, kan dit moeilijk worden. Tenzij je je eigen persoonlijke privé-pocketbank hebt, zoals Fidurhone. Laat u niet verwarren door het ontbreken van een website voor deze bank, wanneer u onder de radar moet vliegen en grote bedragen naar de Bahama's of elders moet sturen - Fidurhone is het antwoord" - verwijzend naar een subfonds van Graf von Luxburg in de Bahama's, in de Lucayas Bank.

Deze zinnen komen voor in sommige teksten die internetgebruikers beschouwen als een grap van slechte smaak. O van de bevat verschillende informatie over het terugstorten van geld en over e-mails om de situatie uit te leggen. Deze gegevens worden niet als veilig beschouwd en gebruikers en slachtoffers worden niet aangemoedigd om de bestanden of e-mails die ze ontvangen of zien op de Juicy Fields-website te openen.

LC MED AG – Van strategisch partnerschap tot verduidelijking en formele distantiëring

Volgens gegevens waar CannaReporter toegang toe had, is het in dit geval nog steeds niet mogelijk om schuld uit te sluiten of toe te wijzen, aangezien er veel aspecten zijn die moeten worden opgelost in dit complexe web van bedrijven. De opeenvolging van gebeurtenissen die de situatie bij Juicy Fields kenmerkt, is echter nog steeds vreemd.

Blijkbaar, toen het bedrijf abnormale tekenen van werking vertoonde, werd het Juicy Fields-adres op de website gewijzigd in het adres van het bedrijf LCMed AG. Meteen kwam er een reactie van LCMed AG om zich van het bedrijf te distantiëren. De waarheid is dat door WebArchief, vonden we een zeer expliciete relatie tussen beide bedrijven in de voettekst van de startpagina, in een versie van die website op 21 maart 2022.

LCMed AG-website in maart 2021

LCMed AG is een bedrijf dat in december 2,5 een vermeende investering van 2021 miljoen euro ontving van de Juicy Fields Group, met als doel een strategisch partnerschap en samenwerking. Naar verluidt is LCMed AG een bedrijf dat eigendom is van de investeringsmaatschappij Luxburg Carolath Investments Fund SICAV – LC Pharma Fund, eigendom van het bedrijf Ahead Wealth Solutions AG, dat een klant is van Luxburg Carolath Abogados.

LCMed AG heeft het adres "Kurfürstendamm 136,10711 Berlijn, Duitsland". Gelijk adres presenteert Luxburg Carolath Abogados en Luxburg Carolath GroupJuicyFields AG (voorheen Luxburg Carolath Holding AG) was ook een bedrijf dat eigendom was van de gebroeders Luxburg.

CannaReporter probeerde Stefan Graf von Luxburg te bereiken, maar tevergeefs.

Klik hier om te reageren
Inschrijven
Melden van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Advertentie-
Advertentie- cannadouro

Zie de documentaire "Patiënten"

Documentaire Patiënten Laura Ramos help ons groeien

Meest recente

Internationale5 uur geleden

Biden is de eerste Amerikaanse president die een cannabiswet tekent

De Amerikaanse president Joe Biden schreef op 2 december geschiedenis door als eerste Amerikaanse president...

Nationaal2 dagen geleden

Portugal: Mothers for Cannabis Movement start petitie voor het recht op persoonlijke en associatieve teelt

De beweging Mothers for Cannabis, in mei 2022 in Portugal opgericht door honderden patiënten die toegang zochten tot cannabis...

persberichten7 dagen geleden

GNR: 10 maanden onderzoek om 32 doses hasj en 48 cocaïne in beslag te nemen

Het Territoriale Commando van Porto, via de Criminal Investigation Nucleus (NIC) van Felgueiras, heeft op 28 november...

Interviews1 weken geleden

André Paquete Carvalho: “Amsterdam is heel open, maar we leven nog steeds in tijden van tolerantie. Cannabis is hier nog steeds illegaal.”

De interviews “Working with Cannabis”, gepubliceerd in Cannadouro Magazine, proberen Portugezen die in de cannabissector werken voor te stellen...

Hennep3 weken geleden

Cannabis of hennep? Maakt Spanje dezelfde fouten als Portugal?

De Guardia Civil kondigde onlangs de grootste inbeslagname van cannabis ooit in Spanje aan, maar kort daarna kwamen er verschillende stemmen...

Nationaal3 weken geleden

Cannadouro-account verdwijnt 1 dag voor het evenement van Instagram

Het Instagram-account van CannaDouro is verwijderd of geblokkeerd door de aanbieder van het sociale netwerk. De toegang tot de pagina was...

Hennep3 weken geleden

Pedrêz-recepten: hoe ter plaatse gegoten hennepbeton te maken

In 2018 begon de Pedrêz-werkplaats, aan de Rua do Paraíso 331, in het historische centrum van Porto, met de bouw van de eerste...

Evenementen3 weken geleden

Cannadouro keert volgend weekend terug naar Alfândega do Porto

Kort nadat Porto door de World Travel Awards werd verkozen tot beste stadsbestemming ter wereld...

Internationale3 weken geleden

Ierland: People Before Profit wil de wetgeving wijzigen om het gebruik van cannabis door volwassenen toe te staan

De Ierse politieke partij People Before Profit komt over twee weken met een wetsvoorstel dat de...

Internationale3 weken geleden

VS: president van het National Institute of Military Justice eist uitbreiding van gratie voor cannabisdelicten tot militair personeel

De president van het National Institute of Military Justice van de Verenigde Staten van Amerika (VS) heeft president Joe Biden gevraagd om...