Verbind je met ons

Hennep

VS: Ministerie van Landbouw investeert in hennepzaadbank

gepubliceerd

em

Macrofotografie door Tommy L. Gomez

O Ministerie van Landbouw van de Verenigde Staten (USDA)  zal fondsen beschikbaar stellen ter ondersteuning van de "verbetering, testen en ontwikkeling" van "superieur presterende" henneprassen. Het kost ongeveer 125 duizend dollar om een ​​Hemp Germplasm Repository te bouwen.

Dit is een nieuwe financieringsmogelijkheid op het gebied van onderzoek naar hoogwaardige hennepvariëteiten en is zojuist gepubliceerd door Ministerie van Landbouw van de Verenigde Staten begin januari 2021.

Volgens het concurrerende subsidieprogramma Aanvullende en Alternatieve Gewassen (SAC) van de overheidsinstantie, zal een taak voor henneptelers zijn om te helpen bij het bouwen van de USDA Hemp Germplasm Repository in New York.

Het doel van het programma is om "resultaten te produceren om de kosteneffectiviteit en het concurrentievermogen van [hennep] die wordt geteeld als componenten van productiesystemen in het hele land te vergroten".

Naast industriële hennep die wordt gekweekt voor 'producten met toegevoegde waarde', is er ook financiering beschikbaar voor oliewinning.

Ontkiemd cannabiszaad. Macrofotografie door Tommy L. Gomez

"Het doel van dit geïntegreerde onderzoeks- en uitbreidingsprogramma is om deze multifunctionele gewassen aan te passen aan verschillende teeltgebieden in de Verenigde Staten", luidt de brochure, "zodat de binnenlandse productie van koolzaadolie en industriële hennep aanzienlijk kan toenemen." het land. ”

De USDA kondigde in 2019 een vergelijkbare SAC-onderzoekssubsidie ​​aan, waarbij werd gewezen op de noodzaak van een grotere effectiviteit in de hennepteelt na de federale legalisatie van het gewas onder de Amerikaanse hervormingswetgeving voor de hennepindustrie, de Farm Bill. 2018. Maar de financiering voor het programma van dit jaar is aanzienlijk toegenomen , van $ 50 tot $ 125 per jaar, voor een projectperiode van maximaal vier jaar.

"Het SAC-programma moedigt aanvragers aan om onderzoeksnetwerken met meerdere staten en regio's op te zetten en te gebruiken om de prioritaire nationale of regionale wetenschappelijke behoeften van de koolzaad- en industriële hennepindustrieën aan te pakken", aldus de USDA. "Het SAC-programma heeft tot doel de ontwikkeling en het gebruik van superieure variëteiten en praktijken die zijn aangepast aan de regionale omstandigheden, te versnellen en voordelen opleveren voor producenten en aanverwante industrieën." Aanvragen voor deze subsidie ​​moeten uiterlijk 30 maart van dit jaar zijn ingediend.

Macrofotografie door Tommy L. Gomez

Zaden worden opgeslagen in een bank in New York

Hennepzaden die via dit financieringsprogramma worden geproduceerd en verzameld, worden opgeslagen in een nieuw opgerichte faciliteit op de AgriTech-afdeling van de Cornell University in Genève, New York. Senator Chuck Schumer (D-NY), die binnenkort de meerderheidsleider van de Amerikaanse senaat wordt, kondigde aan dat eind 2019 het werk was begonnen aan de enige hennepzaadbank van het land.

"Als het erom gaat de ontluikende industriële hennepindustrie van de staat New York naar nog grotere dimensies te duwen, is de Industrial Hemp Germplasm Repository precies wat de dokter heeft besteld", zei de senator destijds. "Deze faciliteit zal niet alleen fungeren als de enige industriële hennepzaadbank in de Verenigde Staten, het zal ook landbouwwetenschappers van wereldklasse bij Cornell in staat stellen om industrieel hennepondernemerschap te stimuleren."

Afzonderlijk, in november, kende de USDA een nationale hennepadvocatuurgroep $ 200 toe als onderdeel van een programma om internationaal handelsbeleid te promoten dat de industrie ondersteunt.

Het ministerie van Justitie geeft ook een subsidie ​​van $ 350 aan een ander federaal agentschap om een ​​methode te helpen ontwikkelen om hennep te onderscheiden van cannabis, aangezien de laatste illegaal blijft op federaal niveau.

 

____________________________________________________________________________________________________

[Disclaimer: houd er rekening mee dat deze tekst oorspronkelijk in het Portugees is geschreven en met behulp van een automatische vertaler naar het Engels en andere talen is vertaald. Sommige woorden kunnen afwijken van het origineel en in andere talen kunnen typefouten of fouten voorkomen.]

____________________________________________________________________________________________________

Wat doe je met € 3,- per maand? Word één van onze Patrons! Als je gelooft dat onafhankelijke cannabisjournalistiek nodig is, abonneer je dan op een van de niveaus van ons Patreon-account en je krijgt toegang tot unieke geschenken en exclusieve inhoud. Als we met velen zijn, kunnen we met weinig een verschil maken!

+ berichten

Ik ben een van de directeuren van CannaReporter, dat ik samen met Laura Ramos heb opgericht. Ik kom van het unieke eiland Madeira, waar ik momenteel woon. Toen ik in Lissabon bij FCUL Fysische Techniek studeerde, raakte ik betrokken bij de nationale hennep- en cannabisscene en nam ik deel aan verschillende verenigingen, waarvan ik van sommige nog steeds lid ben. Ik volg de mondiale industrie en vooral de ontwikkelingen op wetgevingsgebied met betrekking tot de verschillende toepassingen van cannabis.

Ik ben per e-mail bereikbaar op joao.costa@cannareporter.eu

Klik hier om te reageren
Abonneren
Melden van

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Advertentie-


Zie de documentaire "Patiënten"

Documentaire Patiënten Laura Ramos help ons groeien

Meest recente

Internationale2 dagen geleden

VS: Kinderarts Bonni Goldstein lanceert petitie tegen verbod op natuurlijke CBD-medicijnen in Californië

De Noord-Amerikaanse kinderarts Bonni Goldstein waarschuwt voor de poging om medicijnen afgeleid van natuurlijke CBD te verbieden in...

Internationale2 dagen geleden

Europa heeft bijna 23 miljoen gebruikers van cannabis, de meest geconsumeerde van alle illegale middelen

Cannabis is nog steeds veruit het meest geconsumeerde illegale middel in Europa. Dit zijn de conclusies van het “Rapport...

Evenementen3 dagen geleden

Mary Jane viert voor het eerst in Duitsland de legale cannabiscultuur

Volgend weekend, van 14 tot 16 juni, zal de gebruikelijke Mary Jane plaatsvinden in de Messe...

Evenementen1 weken geleden

CB Club brengt cannabisprofessionals samen in afwachting van Mary Jane in Berlijn

Vooruitlopend op de CB Expo (Cannabis Business Expo en Conferentie), die in september in Dortmund zal plaatsvinden, zal de CB Company...

rapport1 weken geleden

Zuid-Afrika: de legalisatie van een toch al bloeiende industrie

In de weken voorafgaand aan de verkiezingen voor de Algemene Vergadering in Zuid-Afrika, afgelopen woensdag 29 mei, waren er...

Interviews1 weken geleden

Rui Reininho: “Ik vind het heel raar dat mijn GNR-collega’s hun neus in de eigendommen van mensen steken om te zien wat deze plant doet”

Rui Reininho, de Portugese muzikant die bekend werd als leadzanger van GNR, behoeft geen introductie. In tegenstelling tot wat velen denken, vond hij niet...

nieuws2 weken geleden

Canada: Onderzoek toont aan dat het gebruik van cannabis de consumptie van methamfetamine vermindert

Polydrugsgebruikers, personen die verschillende stoffen consumeren, wenden zich vaak tot cannabis als een manier om hun gebruik te verminderen...

Evenementen4 weken geleden

CannaTrade keert van 24 tot 26 mei terug naar Zürich

CannaTrade – Zurich International Hemp Fair and Festival wordt volwassen in 2024 en viert zijn 18e...

persberichten4 weken geleden

SOMAÍ Group en haar dochteronderneming RPK Biopharma breiden de samenwerking met Cookies uit naar Europa en het Verenigd Koninkrijk

LISSABON, PORTUGAL, 16 mei 2024 /EINPresswire.com/ — De SOMAÍ Group (“SOMAÍ”) en haar dochteronderneming, RPK Biopharma, hebben hun...

Nationaal4 weken geleden

Portugal: Geschatte CBD-consumptie stijgt ondanks verbod

Het rapport “Cannabis in Portugal”, uitgevoerd door Euromonitor International, publiceerde de meest recente gegevens over de cannabisindustrie,...